reluxa
 

Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Függöny, textil, bútorszövet

Egy helyiség akkor látszik lakottnak, ha függöny van az ablakon. Lakásunk hangulatának egyik fő meghatározója az ott felhasznált függöny színe, típusa és formája. Egy szép színes, mintás függöny csodákra képes. Kiválasztásuk bizony nem egyszerű feladat.
Páratlan kínálatunk a garancia arra, hogy megtalálja azt, ami elképzelésének leginkább megfelel. Keressen fel minket!

Az alábbiakban több ezer egyszínű, mintás, színes termék tekinthető meg. A képek segítséget nyújtanak a kereséshez, de tudjuk, hogy függöny és bármilyen textil csak úgy vásárolható, ha természetes fényben is megnézzük, és megtapintjuk.

Apelt függöny kollekció>>>

Függöny függöny függöny textil


vitrázs függöny anyagok bútorszövet

Mirox excellent kollekció>>>

sötétítő függöny textil Függöny, textil, bútorszövet


Függöny bútorszövet Függöny, textil

Comersan függöny kollekció>>>Függöny Függöny Függöny


textil Függöny bútorszövet


A teljes anyagminta kollekciókat az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg:

Apelt függöny kollekció>>>


Mirox excellent kollekció>>>


Comersan függöny kollekció>>>

Akár alumínium, akár rúd karnist választunk is, lakásunk legfőbb dísze a függöny. Több félét különböztethető meg: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, vitrázs függöny és drapéria. Függöny meghatározza otthonunk hangulatát, miközben elválaszt minket a külvilágtól. Egy jól megválasztott anyag lakásunkban új stílust teremthet. Bemutatótermünkben kedvére válogathat óriási kínálatunkból, és számtalan minta mellett, katalógusaink is a rendelkezésére állnak, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő anyagot.

A fényáteresztő függöny

leggyakrabban az ablak felé közelebb eső karnis pályán helyezkedik el. A függöny anyag kissé megtöri, de beengedik a fényt. A fényáteresztő függöny fő feladata a betekintés megakadályozása. Több ezres kínálatból választhat, az organza és a voile anyagokon keresztül, akár egyszínű, akár színes, mintás függönyt képzel el otthonában, nálunk megtalálja a megfelelőt.

fényáteresztő függöny fényáteresztő függöny függöny

függöny függöny függöny

Sötétítő függöny

sötétítő függöny sötétítő függöny Függöny

sötétítő függöny Függöny, vitrázs függöny sötétítő függöny

Sötétítő függöny anyag választékunk óriási, van köztük egyszínű, mintás, fényzáró, de kapható bársony és selyem is.

A sötétítő függöny aljában nincsen ólomzsinór, ezért a két sarkába varrt tasakokba helyezhetünk ólom lapokat, ezzel kiegyenesítve a függöny alját.

Drapériák

drapéria drapéria drapéria

Sokszor a sín eltakarására szolgál, de minden esetben dekoratív kiegészítője függönyünknek. Funkcióját tekintve inkább csak díszítésként alkalmazzuk. Minden esetben figyelni kell arra, hogy a drapéria magasságát úgy határozzuk meg, hogy az ablak nyitását ne akadályozza. A drapéria készítésénél is különböző stílusirányzatokat figyelhetünk meg. A drapéria klasszikus stílusirányzat meghatározó függönyözési módja. Több speciális alaprajz alapján szabható drapéria létezik, így a variációs skála nagyon széles. Az adott méretekhez és stílushoz viszonyítva kell meghatározni, hogy melyik típus a legmegfelelőbb. A drapéria magassága, szélessége és száma is változhat, lehet díszíteni paszománnyal, vagy oldalsállal, de önmagában is dekoratív.

A drapéria formája lehet a legegyszerűbb szögletes formától a különböző méterű, és redőzésű bogeneken át szinte bármilyen. Megrendeléskor prospektusokból segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő formát, saját varrodánkban pedig elkészíti.

Spagetti függöny

A spagetti függöny nem csak modern, de praktikus is. Spagetti függöny dekoratív függönyözési megoldás ablakra és ajtóra egyaránt. Sokoldalúságát bizonyítandó, hogy térelválasztóként is üde színfoltja lehet a lakásnak. Spagetti függöny nagy választékban kapható.

spagetti függöny spagetti függöny Függöny, textil, bútorszövet,spagetti függöny nagy választékban.