karnis, függöny karnis, sínes karnis   szalagfüggöny, szalagfüggöny árak   fa karnis   reluxa, reluxa szerelés   rúdkarnis, karnis   roló, roletta, római roló   lapfüggöny  
redőny, redőny szerelés szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra   napellenző teraszra, napellenző erkélyre   függöny, függöny árak, függönyök   zsalúzia, zslúzia szerelés   intelligens otthon, okos ház    
karnis, függönykarnis


Lapfüggöny, avagy panelfüggöny

A lapfüggöny napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonunkban is. A lapfüggöny főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat.

Lapfüggöny gyártási kapacitásunk lehetővé teszi nagyobb projektek vállalását, és viszonteladói körünk bővítését!

lapfüggöny, panelfüggöny

lapfüggöny, panelfüggöny

A lapfüggöny 600 cm-es alumínium sínből készül méretre vágva. Cégünk forgalmaz 2, 3, 4 és 5 pályás panellókat is. Raktári színek a fehér és az eloxált (szürke). A lapfüggöny csúszó lapjainak szélessége szintén egyedileg, méretre készülnek. Ezek tépőzáras lapok, melyek az alumínium sínben csúsznak. Mozgatásuk lehet kézi, zsinóros, vagy motoros.

Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható. Ebben az esetben szükség van ütközőkre, amik elősegítik a lapok egymásba kapcsolódását. E nélkül is rendelhető, ez esetben minden lapot szabadon mozgathatunk bármely irányba.

Zsinóros kezelés esetén a sín egyik végén lógó kezelő segítségével mozgathatjuk a lapokat, ezek végére design súly helyezhető, ezzel még esztétikusabbá téve azt. A lapfüggöny zsinóros mozgatása esetén a lapok elhelyezése már szabottabb, mint kézi mozgatásnál, a lapok nem mozgathatóak csak a beállított irányba.

motoros lapfüggöny

A lapfüggöny motoros kialakítás esetén távirányítóval kapható, ilyenkor a motor (12 V-os) minden esetben a sín mögött, baloldalon helyezkedik el, kapcsolós kialakítás nem lehetséges.
A lapok egyenesen tartása érdekében a lapok aljába 30 vagy 40 mm-es súlylapot teszünk.

Lapfüggöny választása esetén figyelnünk kell arra is, hogy helyigénye megegyezik egy lap teljes szélességével, kétirányú gyűjtés esetén két lapszélességgel.

lapfüggöny, panelfüggöny

Lapfüggöny anyagok

A lapfüggöny (panelfüggöny) elkészíthető függöny anyagokból, ez esetben rendkívül széles választékkal állunk rendelkezésre (fényáteresztők, sötétítők, blackout - fényzáró anyagok). Alkalmazhatunk azonban vásznakat, avagy a közkedvelt natúr kollekciós anyagokból is elkészíthetjük a kívánt lapfüggönyt. A sínre tépőzár segítségével rögzíthetjük az anyagot, aljára bújtatót varrunk a súlylapnak. Lapfüggöny anyagok árlistája: lapfüggöny.pdf

lapfüggöny, panelfüggöny

További honlapjaink árnyékolás témakörben:
szalagfüggöny, roletta, szagfüggöny lamella, roletta anyagok, desig súlyok lapfüggöny, roló, raffroló, térelválasztó, térelválasztó függöny, térelválasztó ötletek, függönytartó, függönyrúd, függöny, függöny, pliszé, tapéta, díszpárna
függönyök

 


 

Kétpályás lapfüggöny szerkezet
lapfüggöny, panelfüggöny

Hárompályás lapfüggöny szerkezet
lapfüggöny, panelfüggöny

Négypályás lapfüggöny szerkezet
lapfüggöny, panelfüggöny

Ötpályás lapfüggöny szerkezet
lapfüggöny, panelfüggöny

 

A lapfüggöny karbantartása és felszerelése

A lapfüggöny sín szerkezete nem igényel különösebb karbantartást. Porszort alumínium felületét, műanyag alkatrészeit enyhén nedves ronggyal portalaníthatjuk. Az anyag könnyed mozdulattal leemelhető, a súly eltávolítása után mosható (az anyagmosási lehetőségéről megrendeléskor érdeklődjön!).
A lapfüggönyt szerelhetjük mennyezetre vagy oldalfalra egyaránt. Felszerelése rendkívül egyszerű. A szerkezethez kapott klipszek helyét kijelölve, majd felcsavarozva egy egyszerű mozdulattal a sínt felhelyezzük, a klipszek karját elfordítjuk. Oldalfali szerelés esetén előbb a konzolok helyét jelöljük ki, felcsavarozásuk után azokra rögzítjük a klipszeket, végül a sínt.
A dekorációs lapokat tépőzárral rögzítjük, aljába súlylapot helyezünk.

Megrendeléshez szükséges adatok:

- szélességi méret
- magassági méret (sínnel együtti magasságot érdemes megadni, sín kb. 2 cm magas)
- lapok mérete, és elhelyezkedése
- kezelés megadása (kézi, zsinóros, vagy motoros)
- kezelő elhelyezkedése, és hossza, vagy kézi mozgatás esetén pálca tartó és pálca feltűntetése
- kezelő súly típusa (itt megadhatjuk, milyen design súlyt kérünk)
- szerelése (mennyezeti, vagy oldalfali,)
- súly típusa (30 vagy 40 mm)
- anyag neve, típusa
- varrással, vagy a nélkül kérjük.

Lapfüggöny javítást rövid határidővel vállalunk. Panelfüggöny alkatrészek nagyobb mennyiségben is kaphatóak telephelyünkön.

panelfüggüny, lapfüggömy

Lapfüggöny szerelés Budapesten és az egész ország területén.

 

A lapfüggöny, (panelfüggöny) az árnyékolástechnika egyik legmodernebb teremtménye. Lapfüggöny Budapest területén. Lapfüggöny divatos, dekoratív, praktikus árnyékoló. Lapfüggöny árak nálunk igazán kedvezőek. Lapfüggöny készítés, lapfüggöny szerelés, olcsó lapfüggöny. A KAFÜÁR (Karnis Függöny Árnyékoló) egyik kiemelt terméke a lapfüggöny. A lapfüggöny az egyik legmodernebb árnyékoló. Lapfüggöny készítés rövid határidővel. Lapfüggöny olcsón. Lapfüggöny szerelés, lapfüggöny javítás, lapfüggöny alkatrészek. Lapfüggöny Budapest és az egész ország területén.