karnis, függöny karnis, sínes karnis   szalagfüggöny, szalagfüggöny árak   fa karnis   reluxa, reluxa szerelés   rúdkarnis, karnis   roló, roletta, római roló   lapfüggöny  
redőny, redőny szerelés szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra   napellenző teraszra, napellenző erkélyre   függöny, függöny árak, függönyök   zsalúzia, zslúzia szerelés   intelligens otthon, okos ház    
karnis, függönykarnis


KAFÜÁR Redőny kis- és nagykereskedelem:
Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Redőny szerelés, redőny javítás.

A redőny hazánkban nagyon elterjedt árnyékolási megoldás, ezt számos előnyös tulajdonságának köszönheti. A redőny alkalmas hő- és hangszigetelésre, valamint betörés elleni védelemre. A redőny leengedve teljes sötétséget biztosít, a könnyű szerkezet pedig egyszerűen mozgatható.  

redőny árak   redőny szerelés   redőny javítás

Cégünk nagy redőny választékkal áll ügyfelei rendelkezésére. A redőny mozgatása történhet kézzel (gurtnival, vagy zsinórral), vagy motorral (kapcsolós és távirányítós kivitelben is kapható). A gurtni vagy zsinór a falazaton keresztül jut be a lakótérbe, így azt csak a nyílászáró átfúrásával lehet behozni.

A leggyakoribb kivitel a külső tokos redőny, mert minden nyílászáróra felszerelhető, azonban meglévő tokos, vagy vakolható tokos kivitelben is rendelhető a redőny.

A redőny javítás is szerepel szolgáltatatásaink között ugyanúgy, minta a tönkrement, elavult redőny cseréje.

Alumínium redőny

Az alumínium redőny iránti érdeklődés évről évre nő, köszönhetően annak, hogy szinte minden igényt kielégít. Alkatrészei alumíniumból vannak, így élettartama és stabilitása jóval nagyobb, mint a műanyag redőnyöké. Ezek miatt sokkal nagyobb szélességi méreteket hidal át. A redőny alumínium lécei közt purhab szerű anyag található, ezért kiváló hő és hangszigetelő hatása van. Az alumínium redőny is rendelhető arriterezéssel, ami a lamellák szétcsúszását gátolja. Szúnyoghálóval kombinált kivitelnél ugyan azok jellemzik, mint a műanyag redőnyt. A szúnyoghálós redőny rendkívül praktikus. A redőny és a szúnyogháló ugyanabba a tokba van szerelve, de egymástó függetlenül is alkalmazható.

redőny   alumínium redőny   műanyag redőny

Az alumínium redőny rendelhető motoros működtetéssel is, ilyenkor fontos azzal számolnunk, hogy az elektromos áram kiépítésre kerüljön a redőny tokjában. Rendelhető kapcsolós és távirányítós kivitelben is, de akár meglévő kézi mozgatású alumínium redőny is átalakítható motorossá.

redőny szerelés   redőny javítás   redőny árak

Redőny Budapest és az egész ország területén.

Redőnnyel kapcsolatos keresőszavak:
redőny javítás redőny redőny árak

 

redőny


Műanyag redőny

Műanyag redőny kialakítása majdnem azonos az alumínium redőnyökével. Fő eltérés köztük, hogy a műanyag redőny lécei és lefutó lábai műanyagból vannak, így könnyebben törnek. Főbb alkatrészei viszont alumíniumból vannak, így téve tartósabbá. A műanyag redőny rendelhető hagyományos vas tokkal, ami olcsóbb, ám könnyebben korrodál, mint az új típusú redőny, amit már rendelhetünk alumínium tokkal. A műanyag redőny csak kézzel mozgatható. Igény szerint kérhetjük szúnyoghálóval kombinálva, ilyenkor egyazon tokban helyezkedik el a szúnyogháló és a redőny. A redőny és a szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül mozgatható, könnyen kezelhető.

Az újabb redőny típusoknál a lefutó láb már keskenyebb, így nem lóg be az ablakba. A redőnyöknél ajánlott az alumínium záróléc, ez stabilitást biztosít viharok esetén. A léceket rendelhetjük arriterezéssel, ez meggátolja a lamellák szétcsúszását.

A redőny alap színei a fehér és sötétbarna (tok, lefutó és záróléc), a palást, azaz a lécek többféle színben rendelhetőek.
Biztonságosabbá válhat a redőny, ha zárható alsó biztonsági léccel rendeljük, amely meggátolja a kívülről történi feltolást.

redőny javítás   redőny szerelés

Redőny javítás, karbantartás

A redőny nem igényel sok karbantartást. Enyhén nedves ronggyal tisztíthatjuk léceit. Meghibásodás esetén kérjük szakember segítségét. A redőny javítás szakembert igényel, ezzel problémával keressen meg minket. Redőny javítás rövid határidővel.

Redőny szerelés

redőny árak   redőny szerelés   redőny javítás

Redőny szerelés mesterfokon. Szakembereink a helyszíni felméréstől, a pormentes felszerelésig mindent elvégeznek precizen, szakszerűen.
Redőny szerelés rövid határidővel, garanciával.

Redőny árak

A redőny ára egyedi, a mérettől, fajtájától, kezelési módjától, színétől függ. Kérjen árajánlatot telefonon, e-mailben vagy keresse fel bemutatótermünket. Kedvező redőny árak!

Redőny rendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret,
- fajtája
- színe
- kezelő elhelyezkedése, és hossza, vagy motoros opciók

 


Redőny készítés rövid határidővel, garanciával. Redőny javítás telephelyünkön, vagy a helyszínen. Kedvező redőny árak. Műanyag redőny és alumínium redőny nagy választékban. Műanyag redőny és biztonsági redőny készítés, szerelés. Redőny javítás és redőny szerelés. Műanyag redőny és alumínium redőny nagy választékban. Műanyag redőny és biztonsági redőny készítés, redőny szerelés. Redőny javítás és redőny alakatrész. Redőny készítés rövid határidővel, garanciával. Redőny javítás telephelyünkön, vagy a helyszínen. Kedvező redőny árak.