Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Árnyékolástechnika, kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Reluxa

A reluxa dekoratív és minden téren jól bevált árnyékoló. Kis helyigénye, könnyű kezelhetősége az egyik fő erénye. Lamelláinak a dőlésszögét váltva szabályozhatjuk a fény beáramlását, mindemellett megfelelően gátolja a belátást. A lamellák készülhetnek alumíniumból, vagy fából.
Reluxa árak és műszaki ismertető.pdf

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.


Alumínium reluxa

Az alumínium reluxa lamellái 16 és 25mm szélesek lehetnek. Színével és a lamellák szélességével egyéniségünknek, vagy igényünknek megfelelően megadhatjuk lakásunk, munkahelyünk hangulatát, tevékenységünkhöz optimalizálhatjuk a helyiségbe jutó fényt. A reluxa lamella lehet perforált (lyukacsos), mely teljesen zárt állapotban a bejutó fényt megszűri, ugyanakkor lehetővé teszi a kilátást.
Mozgatása zsinórral (fel és lehúzást, és a megállítást egy zsinórrögzítő segíti) és üvegpálcával (forgatásra szolgál) történik, de megoldható a motoros kialakítás is. Ebben az esetben lehetőség van kapcsolós vagy távirányítós kialakításra.

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.

Motoros reluxa

Alumínium reluxa esetén mind a 16, és 25 mm-es lamellánál választhatunk motoros mozgatást. 24 V-os motorral, akár kapcsolóval, akár távirányítóval, egy gombnyomással irányíthatjuk árnyékolónkat.
Fa reluxa esetében 230 V-os motorral dolgozunk, és csak 50 mm-es lamella szélességnél alkalmazható.

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.Fa reluxa

Egyre kedveltebb a fa reluxa, mely lamellái 25 és 50 mm-esek, egzotikus hangulatot teremthetünk vele otthonunkban, a lakásába hozva a természetes anyag melegségét. Fa reluxa esetén, két oldalon vannak a zsinóros kezelők, a lamella színével,  megegyező színben (Lamella színek: fehér, natúr, zöld, arany, cseresznye, mahagóni, sötétbarna).

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.

Reluxa szerelés

A reluxák felhúzása és leeresztése előtt ügyeljünk arra, hogy a lamellák nyitva legyenek. A kívánt magasságban a zsinórzatot függőleges helyzetbe hozva az automata rögzíti. A reluxa mechanikai részegységei karbantartást nem igényelnek, mivel korszerű alumínium és műanyag alkatrészei teljes élettartamára előre zsírozott, illetve színtartó porlakk bevonattal védettek. A meghibásodott alkatrészek a gyártótól beszerezhetők. A reluxa kizárólag belső téri használatra alkalmas.
A lamellák portalanítását célszerű a lakás többi részéhez hasonló gyakorisággal elvégezni száraz, vagy enyhén nedves, puha anyaggal. Ha a reluxa nagyon bepiszkolódna, akkor enyhe háztartási tisztítószerrel lemosható.
A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, ablakkeretre és két ablak közé.

Megrendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret,
- reluxa fajtája (alumínium, fa)
- lamella mérete
- lamella színe
- kezelő elhelyezkedése, és hossza (motoros mozgatás esetén meg kell adni, hogy kapcsolóval, vagy távirányítóval kívánjuk mozgatni)
- üvegpálca hossza, elhelyezkedése
- szerelése (mennyezeti, oldalfali, vagy keretre kerül)

A reluxa remek megoldás lehet bukó - nyíló, ferdesíkú, íves vagy többszögletű ablakok árnyékolására. Az alumínium reluxák alkalmasak különböző formák kialakítására is. Háromszög, trapéz, akár íves ablakokra is egyedileg gyárthatóak.
Bizonyos esetekben azonban csak a lamellák forgatása lehetséges, a fel és lehúzása nem.

Keresőszavak reluxával kapcsolatban:
reluxa, reluxa késztés, reluxa szerelés, reluxa árak, reluxa Budapest,

Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban. Reluxa nagy választékban.