karnis, függöny karnis, sínes karnis   szalagfüggöny, szalagfüggöny árak   fa karnis   reluxa, reluxa szerelés   rúdkarnis, karnis   roló, roletta, római roló   lapfüggöny  
redőny, redőny szerelés szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra   napellenző teraszra, napellenző erkélyre   függöny, függöny árak, függönyök   zsalúzia, zslúzia szerelés   intelligens otthon, okos ház    
karnis, függönykarnis

Reluxa kiskereskedelem:
Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

 Reluxa szerelés, készítés, javítás

A reluxa dekoratív és minden téren jól bevált árnyékoló. A reluxa kis helyigénye, könnyű kezelhetősége az egyik fő erénye. A reluxa lamelláinak a dőlésszögét váltva szabályozhatjuk a fény beáramlását, mindemellett megfelelően gátolja a belátást. A reluxa lamellák készülhetnek alumíniumból, vagy fából. Reluxa szerelés, szerelés rövid határidővel. Kedvező reluxa árak!

Reluxa árak és műszaki ismertető.pdf

reluxa, reluxa szerelés

reluxa, reluxa szerelés

Kedvező reluxa árak: reluxa árak.pdf

Alumínium reluxa

Az alumínium reluxa lamellái 16 és 25mm szélesek lehetnek. A reluxa színével és lamellák szélességével egyéniségünknek, vagy igényünknek megfelelően megadhatjuk lakásunk, munkahelyünk hangulatát, tevékenységünkhöz optimalizálhatjuk a helyiségbe jutó fényt. A reluxa lamella lehet perforált (lyukacsos), mely teljesen zárt állapotban a bejutó fényt megszűri, ugyanakkor lehetővé teszi a kilátást.
A reluxa mozgatása zsinórral (fel és lehúzást, és a megállítást egy zsinórrögzítő segíti) és üvegpálcával (forgatásra szolgál) történik, de megoldható a motoros kialakítás is. Ebben az esetben lehetőség van kapcsolós vagy távirányítós kialakításra.

Motoros reluxa

Alumínium reluxa esetén mind a 16, és 25 mm-es lamellánál választhatunk motoros mozgatást. 24 V-os motorral, akár kapcsolóval, akár távirányítóval, egy gombnyomással irányíthatjuk árnyékolónkat.
Fa reluxa esetében 230 V-os motorral dolgozunk, és csak 50 mm-es lamella szélességnél alkalmazható.

reluxa, reluxa szerelés
 

Fa reluxa

Egyre kedveltebb a fa reluxa, mely lamellái 25 és 50 mm-esek, egzotikus hangulatot teremthetünk vele otthonunkban, a lakásába hozva a természetes anyag melegségét. Fa reluxa esetén, két oldalon vannak a zsinóros kezelők, a lamella színével,  megegyező színben (Lamella színek: fehér, natúr, zöld, arany, cseresznye, mahagóni, sötétbarna).


reluxa, reluxa szerelés

Reluxa szerelés

A reluxák felhúzása és leeresztése előtt ügyeljünk arra, hogy a lamellák nyitva legyenek. A kívánt magasságban a zsinórzatot függőleges helyzetbe hozva az automata rögzíti. A reluxa mechanikai részegységei karbantartást nem igényelnek, mivel korszerű alumínium és műanyag alkatrészei teljes élettartamára előre zsírozott, illetve színtartó porlakk bevonattal védettek. A meghibásodott alkatrészek a gyártótól beszerezhetők. A reluxa kizárólag belső téri használatra alkalmas.
A lamellák portalanítását célszerű a lakás többi részéhez hasonló gyakorisággal elvégezni száraz, vagy enyhén nedves, puha anyaggal. Ha a reluxa nagyon bepiszkolódna, akkor enyhe háztartási tisztítószerrel lemosható.
A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, ablakkeretre és két ablak közé.

Megrendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret,
- reluxa fajtája (alumínium, fa)
- lamella mérete
- lamella színe
- kezelő elhelyezkedése, és hossza (motoros mozgatás esetén meg kell adni, hogy kapcsolóval, vagy távirányítóval kívánjuk mozgatni)
- üvegpálca hossza, elhelyezkedése
- szerelése (mennyezeti, oldalfali, vagy keretre kerül)

A reluxa remek megoldás lehet bukó - nyíló, ferdesíkú, íves vagy többszögletű ablakok árnyékolására. Az alumínium reluxák alkalmasak különböző formák kialakítására is. Háromszög, trapéz, akár íves ablakokra is egyedileg gyárthatóak.
Bizonyos esetekben azonban csak a lamellák forgatása lehetséges, a fel és lehúzása nem.

Keresőszavak reluxával kapcsolatban:
reluxa, reluxa késztés, reluxa szerelés, reluxa árak, reluxa Budapest,

További honlapjaink árnyékolás témakörben:
szalagfüggöny, roletta, szagfüggöny lamella, roletta anyagok, desig súlyok lapfüggöny, roló, raffroló, térelválasztó, térelválasztó függöny, térelválasztó ötletek, függönytartó, függönyrúd, függöny, függöny, pliszé, tapéta, díszpárna
függönyök


A reluxa nagyon elterjedt és közkedvelt árnyékolási mód, nem csak irodákban, hanem lakásokban is alkalmazható. A reluxa működése lehet kézi vagy motoros. A reluxa lamellák szögének állításával szabályozható a beáramló fény mennyisége. Árnyékolástechnikai megoldásként nagyon ajánlott a fa reluxa. A lamellák anyaga lehet alumínium vagy a manapság annyira divatos fa. A reluxa szerelhető falra, az ablakra, a két ablak közé és kültérre is. Ez utóbbi esetben a feszített kivitel ajánlott. A reluxa megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük. Reluxa alkatrészek minden mennyiségban. A fa reluxa nagyon közkedvelt árnyékolás. Reluxa szerelés rövid határidővel. Reluxa Budapest és az ország területén.