karnis, függöny karnis, sínes karnis   szalagfüggöny, szalagfüggöny árak   fa karnis   reluxa, reluxa szerelés   rúdkarnis, karnis   roló, roletta, római roló   lapfüggöny  
redőny, redőny szerelés szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra   napellenző teraszra, napellenző erkélyre   függöny, függöny árak, függönyök   zsalúzia, zslúzia szerelés   intelligens otthon, okos ház    
karnis, függönykarnis

Fa karnis kiskereskedelem:
Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177


Fa karnis

A fa karnis napjainkban is nagyon kedvelt, klasszikus árnyékoló, mely a múltat idézi, ám a mai világban is megállja helyét. Kedvező fa karnis árak!

Akciós fa karnis: a készlet erejéig!!!

fa karnis   fa karnis

Cégünk a hat évtizedes múlttal rendelkező, osztrák Schwöller Konszern fa karnis termékeit forgalmazza. Kedvező fa karnis árak!

A képek nagyíthatóak

fa karnis  fa karnis

fa karnis  fa karnisok

A Schwöller fa karnis, kompromisszumot nem ismerő magas minőségű, széles színválasztékú, fény-, és időt álló anyagokból, akár egyedi megrendelésre a kívánt méretben készül, és megfelel az Európai Unió szigorú tűzvédelmi előírásainak is!

A fa karnis önmagában még nem alkalmas a függöny rögzítésére, ezért azokba síneket helyezünk. Igénytől függően egy vagy kétpályás sínt szerelünk, mely lehet alumínium, vagy műanyag. A fa karnis rendkívül megbízható, mutatós, tartós, a helyiség enteriőrjének meghatározója lehet.
Meglévő sínek esetén van lehetőség csak a fakarnis (tok) megrendelésére, igény esetén a meglévő sínt beszereljük a kívánt fa karnisba.


 


karnis  

A fa karnis karbantartása és felszerelése

A fa karnis nem igényel különösebb karbantartást. Portalanítással, vagy enyhén nedves ronggyal könnyedén tisztántartható.
A fatokos karnishoz csomagoljuk a szerelvényeit. Mennyezeti szerelés esetén az előre kijelölt lyukakat kifúrjuk, majd tipli és csavar segítségével rögzítjük a karnist. Oldalfali szereléskor előbb a konzolok helyét jelöljük ki a falon, majd a konzolokra rögzítjük a karnist a kapott csavarokkal és anyákkal.

fa karnis  fa karnis


Schwöller katalógus itt letölthető: fa karnis pdf

Megrendeléshez szükséges adatok:

- szélességi méret (fakarnis rendelése esetén számolnunk kell azzal, hogy a díszléc, és anyag vastagág miatt a fakarnis legszélesebb méretét adjuk meg, a bele kerülő sín ettől maximum 7 cm-el rövidebb)
- tokmélység (minimum 10 cm)
- fakarnis fajtája (fent említett kódok alapján)
- sín pályák száma
- sín anyaga (alumínium vagy műanyag)
- zsinóros kezelő igénye, elhelyezkedése, húzás iránya, hossza (zsinórozás csak alumínium sín esetén rendelhető)
- zsinóros kezelés esetén design súly igényének feltűntetése
- szerelése (mennyezeti vagy oldalfali)

 

Karnisokkal kapcsolatos keresőszavak:
karnis, karnis szerelés, karnis készítés, karnis Budapest, karnis árak, karnis álkatrész, alumínium karnis, függönyrúd, rúdkarnis, rúdkarnis árak, fa karnis, fa karnis árak, függönykarnis, függönykarnis Budapest, függönykarnis árak, függönykarnis szerelés, függöny karnis, vitrázs, vitrázs rúd

További honlapjaink árnyékolás témakörben:
szalagfüggöny, roletta, szagfüggöny lamella, roletta anyagok, desig súlyok lapfüggöny, roló, raffroló, térelválasztó, térelválasztó függöny, térelválasztó ötletek, függönytartó, függönyrúd, függöny, függöny, pliszé, tapéta, díszpárna
függönyök


A fa karnis fontos eleme az árnyékolástechnikának. A fa karnis nem csak hagyományos berendezésű, tervezésű lakásokban alkalmazható, mindig és mindenkor hangulatos dísze lehet a lakásnak. Kínálatunkban nem csak a hagyományos fa karnis szerepel, de előkelő helyet kap a rúd fakarnis is. Fa karnis alkatrész nagy kínálata az összes általunk forgalmazott árnyékolólóhoz. Fa karnis választékunk lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő fakarnist. A fa karnis egyik változata, a rúd fakarnis térelválasztóként is alkalmatható. A fakarnis egy és kétpályás kivitelben készül, lehet pácolt, lakkozott vagy natúr. A pácolt, lakkozott fa karnis modern és hagyományos lakásoknak egyaránt méltó dísze lehet. Fa karnis árak. Fa karnis Budapest és az egész ország területén.