Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Lapfüggöny karnis

A panelfüggöny modern, dekoratív, könnyen kezelhető belső árnyékoló. Nem csak az árnyékolásban van otthon, de lapfüggöny kíváló térelválasztó megoldás is. Főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat, a lapfüggöny sín méretre készül. Budapesti telephelyünkön rövid határidővel, garantált minőségben, kedvező áron készítjük el megrendelését. Szükség esetén kiszállítjuk és felszereljük.

  A lapfüggöny minden tekitetben jó választás.   Lapfüggöny karnis nagy választékban.

lapfüggöny nagy választékban.  Lamellák nagy választékban.  Alkatrészek nagy választékban.

Lapfüggöny sín

A sín 600 cm-es alumínium sínből készül méretre vágva.
Cégünk forgalmaz 2, 3, 4 és 5 pályás panellókat is. Raktári színek a fehér és az eloxált (szürke).

A csúszó lapok szélessége szintén egyedileg, méretre készülnek. Ezek tépőzáras lapok, melyek az alumínium sínben csúsznak. A lapfüggöny mozgatása lehet kézi, zsinóros, vagy motoros.

lapfüggöny sín  lapfüggöny sín  lapfüggöny sín
Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható. Ebben az esetben szükség van ütközőkre, amik elősegítik a lapok egymásba kapcsolódását. E nélkül is rendelhető, ez esetben minden lapot szabadon mozgathatunk bármely irányba. Zsinóros kezelés esetén a sín egyik végén lógó kezelő segítségével mozgathatjuk a lapokat, ezek végére design súly helyezhető, ezzel még esztétikusabbá téve azt. A lapfüggöny zsinóros mozgatása esetén a lapok elhelyezése már szabottabb, mint kézi mozgatásnál, a lapok nem mozgathatóak csak a beállított irányba.

Lapfüggöny textil

A lapfüggöny (panelfüggöny) elkészíthető függöny anyagokból, ez esetben rendkívül széles választékkal állunk rendelkezésre (fényáteresztők, sötétítők, blackout – fényzáró anyagok). Alkalmazhatunk azonban vásznakat, avagy a közkedvelt natúr kollekciós anyagokból is elkészíthetjük a kívánt lapfüggönyt. A sínre tépőzár segítségével rögzíthetjük az anyagot, aljára bújtatót varrunk a súlylapnak.

lapfüggöny.  lamellás térelválasztó  panel függöny

Lehetőség van motoros mozgatásre is

A lapfüggöny karnis motoros kialakítás esetén távirányítóval kapható, ilyenkor a motor (12 V-os) minden esetben a sín mögött, baloldalon helyezkedik el, kapcsolós kialakítás nem lehetséges.

lapfüggöny.  panelló  térelválasztó lapfüggöny

További információkKülönlegességekre vágyó vevőink igényeit bizonyára kielégíti import ajánlatunk. Valamivel többe keröl, de a látvány ezt feledteti.

lapfüggöny nagy választékban.  anyagok  panelló

lapfüggöny nagy választékban.  térelválasztó
A lapfüggöny sín szerkezete nem igényel különösebb karbantartást. Porszort alumínium felületét, műanyag alkatrészeit enyhén nedves ronggyal portalaníthatjuk. Az anyag könnyed mozdulattal leemelhető, a súly eltávolítása után mosható (az anyagmosási lehetőségéről megrendeléskor érdeklődjön!).

A lapfüggönyt szerelhetjük mennyezetre vagy oldalfalra egyaránt. Felszerelése rendkívül egyszerű. A szerkezethez kapott klipszek helyét kijelölve, majd felcsavarozva egy egyszerű mozdulattal a sínt felhelyezzük, a klipszek karját elfordítjuk. Oldalfali szerelés esetén előbb a konzolok helyét jelöljük ki, felcsavarozásuk után azokra rögzítjük a klipszeket, végül a sínt.
A dekorációs lapokat tépőzárral rögzítjük, aljába súlylapot helyezünk.

Megrendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret (sínnel együtti magasságot érdemes megadni, sín kb. 2 cm magas)
- lapok mérete, és elhelyezkedése
- kezelés megadása (kézi, zsinóros, vagy motoros)
- kezelő elhelyezkedése, és hossza, vagy kézi mozgatás esetén pálca tartó és pálca feltűntetése
- kezelő súly típusa (itt megadhatjuk, milyen design súlyt kérünk)
- szerelése (mennyezeti, vagy oldalfali,)
- súly típusa (30 vagy 40 mm)
- anyag neve, típusa
- varrással, vagy a nélkül kérjük


   A weboldal letölthető .pdf formátumban.