Redőny kínálatunk igazán meggyőző!

Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Redőny

A redőny igen gyakori árnyékolástechnikai termék, hazánkban a legelterjedtebb, rendkívül közkedvelt, mivel bárki számára könnyen elérhető az olcsóbb műanyag kivitel is. Alkalmazási területei alkalmassá teszi hő-, hangszigetelés, és betörés elleni védelemre. Leengedve teljes sötétséget biztosít, a könnyű szerkezetet pedig egyszerű mozgatni.

Cégünk redőnyök nagy választékával áll ügyfelei rendelkezésére.
Redőny szerelés rövid határidővel, garanciával.

 A redőny praktikus és biztonságot nyújtó árnyékoló.  A redőny minden tekintetben jó választás.   redőny nagy választékban.

redőny  alumínium redőny  redőny

A redőnyök mozgatása történhet kézzel (gurtnival, vagy zsinórral), vagy motorral (kapcsolós és távirányítós kivitelben is kapható). A gurtni vagy zsinór a falazaton keresztül jut be a lakótérbe, így azt csak a nyílászáró átfúrásával lehet behozni.

A leggyakoribb kivitel a külső tokos redőny, mert minden nyílászáróra felszerelhető, azonban meglévő tokos, vagy vakolható tokos kivitelben is rendelhetőek a redőnyök. A redőnytok általában 15-16 cm körül van, ez a külsőtokos kivitel esetén belóghat a nyílászáróba.

Igény esetén vállaljuk redőnyök javítását, cseréjét.
Alap színei a fehér és sötétbarna (tok, lefutó és záróléc), a palást, azaz a lécek többféle színben rendelhetőek. Biztonságosabbá tehetjük redőnyeinket, ha zárható alsó biztonsági léccel rendeljük, mely meggátolja a kívülről történi feltolást.

műanyag redőny  redőny  redőny

redőnyök  alumínium redőny  műanyag redőny

redőny  redőny  redőnyMűanyag redőny

Műanyag redőnyök kialakítása majdnem azonos az alumínium redőnyökkel.
Fő eltérés köztük, hogy a műanyag redőny lécei és lefutó lábai műanyagból vannak, így könnyebben törnek. Főbb alkatrészei alumíniumból vannak, így téve tartósabbá. A műanyag redőnyök rendelhetőek hagyományos vas tokkal, ami olcsóbb, ám könnyebben korrodál, mint az új típusú redőnyök, amiket már rendelhetünk alumínium tokkal. Az újabb típusoknál a lefutó láb már keskenyebb, így nem lóg be az ablakba.

A redőnyöknél ajánlott az alumínium záróléc, ez stabilitást biztosít viharok esetén. A léceket rendelhetjük arriterezéssel, ez meggátolja a lamellák szétcsúszását.
A műanyag redőnyöket csak kézzel mozgathatjuk. Igény szerint kérhetjük szúnyoghálóval kombinálva, ilyenkor egyazon tokban helyezkedik el a szúnyogháló és a redőny. A redőny és a szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül mozgatható, könnyen kezelhető.

biztonsági redőny  redőny  redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök iránti érdeklődés évről évre nő, köszönhetően annak, hogy szinte minden igényt kielégít. Alkatrészei alumíniumból vannak, így élettartama és stabilitása jóval nagyobb, mint a műanyag redőnyöké. Ezek miatt sokkal nagyobb szélességi méreteket hidal át. Alumínium lécei közt purhab szerű anyag található, ezért kiváló hő és hangszigetelő hatása van. Az alumínium redőny is rendelhető arriterezéssel, ami a lamellák szétcsúszását gátolja. Szúnyoghálóval kombinált kivitelnél ugyan azok jellemzik, mint a műanyag redőnyt.

Az alumínium redőnyöket rendelhetjük motoros működtetéssel is, ilyenkor fontos azzal számolnunk, hogy az elektromos áram kiépítésre kerüljön a redőny tokjában. Rendelhető kapcsolós és távirányítós kivitelben is, de akár meglévő kézi mozgatású alumínium redőnyét is átalakíthatja motorossá.

Szalagfüggöny.


További információk

Redőny szerkeretek

redőny  redőny  biztonsági redőny
A redőny nem igényel sok karbantartást. Enyhén nedves ronggyal tisztíthatjuk léceit. Meghibásodás esetén kérjük szakember segítségét.

Megrendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret,
- fajtája
- színe
- kezelő elhelyezkedése, és hossza, vagy motoros opciók

Gyártási idő
Redőnyök gyártási ideje általában 2-3 hét, egyedi megrendelések esetén, projekt munkák esetén előfordulhat hosszabb gyártási idő.

Garancia (1 év)
Nem megfelelő, nem rendeltetésszerű használatból fakadó hibákra garanciát nem vállalunk.
Telephelyi átvételkor telephelyi garancia érvényesíthető (műhelyünkben javítjuk a hibás terméket).
Ha meg van a megfelelő karnis, szükség van egy gyönyörű függönyre!

A leggyakoribb legkedveltebb, legdíszesebb árnyékolási forma a függönyözés. Akár alumínium, akár rúd karnist választunk is, lakásunk legfőbb dísze a függöny.
A függönyök közt is megkülönböztetünk, fényáteresztőt, vitrázs függönyöket, sötétítőt, drapériát.
Függönyeink meghatározzák otthonunk hangulatát, miközben elválasztanak minket a külvilágtól. Egy jól megválasztott függönnyel lakásunk új színeket és stílust nyerhet.

Nálunk több ezer függöny közül választhat, érdemes nálunk kezdeni a keresést!

textil  Függöny  bútorszövet   A weboldal letölthető .pdf formátumban.