Üdvözöljük honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

SZALAGFÜGGÖNY


A szalagfüggöny ideális megoldás, ha lakásban vagy munkahelyére keres árnyékolási megoldást. Kezelése egyszerű, feladatát hatékonyan látja el. Praktikus, motoros kivitelben is rendelhető.

A szalagfüggöny karnis hajlított változatban is készül, így növelve a felhasználási lehetőségeget. A szalagfüggöny karnis szerelhető ferde síkokra, lépcsőházakba is, ebben az esetben a lamellák hosszát a dőlés mértékéhez igazítjuk.

Szalagfüggöny ismertető letölthető

Szalagfüggöny. lamellás függöny árnyékolástechnika

Szalagfüggöny. árnyékolástechnika Lamellás árnyékoló padlástérben.

lamellás függöny. Szalagfüggöny Budapest.

Spagetti (string) szalagfüggöny

Profilunk az Árnyékolástechnika, az ezzel kapcsolatos termékek gyártása, forgalmazása.

Kínálatunkban szerepel egy újdonság is, a spagetti (sting) szalagfüggöny, óriási színválasztékkal. Kíváló térelválasztó megoldás is lehet. Ebben az esetben nincs súly és gyöngylánc, a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. Előnye a hagyományos függönnyel szemben, hogy nagyobb lamella hosszúságban is kapható. A zsinór szalagfüggöny 89 mm-es lamella szélességben készül.

Spagetti szalagfüggöny.pdf>>>

string   string szalagfüggöny.  árnyékolástechnika

zsinórfüggöny  string szalagfüggöny  árnyékolástechnika

Spagetti (string) szalagfüggöny lamellák ötvözik a szalagfüggöny és függöny tulajdonságait, térelválasztónak is kiváló!

A spagetti (string) szalagfüggöny, egy formatervezett árnyékoló, aminek az illetéktelen betekintés és a fény megszűrése a feladata.
Ajánljuk azoknak, akiknek nem a teljes besötétítésre, vagy a hőszigetelésre törekednek, de szeretik a tetszetős, megújult megoldásokat.

A string függönyök normál sínnel készülnek. A karnis színe tetszés szerint megrendelhető RAL skála szerint, így lehetőség van arra, hogy a függönnyel harmonizáljon.Felszerelése

A felszerelése házilag is megoldható, természetesen szakembereink vállalják. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: felmérés, gyártás, szállítás, szerelés.

árnyékolástechnika

Lamellák kezelése

A lamellák gyűjtési helyét kérheti: balra, jobbra, két irányba, középre. Ezt a rendelésnél jelezni kell.

lamella.Szalagfüggöny lamella


A lamellák 180°-ban elfordíthatóak, így mi szabályozzuk a fény erősségének beáramlását. A lamellák 89, 127, 250 mm-es szélességben kaphatóak. A szalagfüggöny lamella anyaga portaszító anyaggal kezelt, tisztítást nem igényel, könnyen cserélhető. Sokféle fényáteresztő, fényzáró lamella kapható, színválasztékunk hatalmas. Natúr kollekciós anyagainkból is készítünk lamellát, a 250 mm-es lamella készítés csak ezekből lehetséges.
Lamella kinálat megtekintése itt!

Szalagfüggöny. Lamellás árnyékoló választékunk minden igénynek megfelel. árnyékolástechnika


lamellás függöny. Lamella választékunk minden igénynek megfelel. árnyékolástechnika

árnyékolástechnika árnyékolástechnika


Működése

A szalagfüggöny mozgatása történhet kézzel, és motorosan is. Kézi mozgatásnál a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. A kezelőre design súly helyezhető, az eredeti fehér ólomsúly helyébe így még esztétikusabbá téve a látványt. A motoros mozgatás távirányítóval történik. A 12 V-os motor a sín mögött, annak bal oldalán helyezkedik el.

Szalagfüggöny karnis

A karnis 6 m hosszú alumínium profil, a színe alapból fehér de más szín rendelésére is van lehetőség.

lamella
   A weboldal letölthető .pdf formátumban.