Szúnyogháló kínálatunk igazán meggyőző!

Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Szúnyogháló ajtóra, ablakra

Napjainkban folyamatosan növekszik az igény a szúnyoghálók iránt.
Ennek oka, hogy a rovarok évente egyre hosszabb ideig okoznak kellemetlenségeket, pihenésünket, nyugalmunkat zavarják meg.
Szereltessen szúnyoghálót ajtóra, ablakra és megmenekül a rovarok kellemetlekedésétől.
Maga a háló anyaga egy üvegszálas speciális bevonatú háló. Szürke színe miatt szinte nem is látható, így a kilátásban nem zavarhat.

Fix szúnyogháló keret

Általában kisebb ablakoknál alkalmazzuk, ott, ahol nincs szükség a háló nyitására, például kamra, mellékhelységek, garázsok. A keret készülhet műanyagból vagy alumíniumból.
Alap színe a fehér és a sötétbarna, de igény szerint RAL skála alapján választható egyéb szín. A szúnyoghálót egy befűző szál segítségével rögzítjük a keretben. Maga a keret rögzíthető csavarral vagy mágnesekkel is.
A fix keretes szúnyogháló résmentesen fekszik fel a nyílászáróra, így nem engedi be a különböző rovarokat. A fix keretes szúnyoghálók elkészíthetőek háromszög vagy trapéz alakú nyílászárókra is, de akár a boltíves kialakítás is lehetséges.

Zsanéros nyíló ajtó szúnyoghálók

Ez a típus tulajdonképpen egy fix keretes szúnyogháló zsanérokkal ellátva. Keretének anyaga alumínium, kialakítható ferde, trapéz, háromszög, de akár boltíves alakzatokra is. A feszessége érdekében beszerelhető osztóprofil.

Tolóajtós szúnyoghálók

Szintén rendkívül hasonlít a fix keretes szúnyoghálóra, ebben az esetben viszont egy alul – felül elhelyezett sínben mozog. Fontos, hogy elég hely legyen az elhúzására is, tehát kétszeres helyigényre van szükség.

Rolós, vagy rugós szúnyoghálók

Előnye a fix kerettel szemben, hogy mozgatható. Egy kb 5 cm-es tokban gyűjti össze a hálót egy rugós tengelyre tekerve. Működése nagyon hasonlít a rolettákhoz, ezért is hívják rolós szúnyoghálónak.
Két oldalán kefés lefutó láb segíti, pontosítja a mozgást. Maga a szerkezet alumíniumból készül. Alap színei a fehér és sötétbarna. Természetesen színezhető RAL skála alapján. A háló alján egy alumínium sín található, mely az alsó zárólécbe akasztható bele. A könnyebb elérés érdekében ebbe a lécbe zsinór helyezhető.
Ajtók esetében a tok, oldalt helyezkedik el, így a mozgatás vízszintes. A zárást egy erős mágnes biztosítja.

Pliszés szúnyoghálók

Rendkívül kedvelt fajtája a szúnyoghálóknak. Előnye, hogy nincsen tok, mivel a háló harmonikaszerűen van kialakítva, így egyszerűen az oldalsó profilba eltűnik. Alul – felül egy L vagy U alakú profil segít a mozgatásában. Főleg ajtókra alkalmazzuk. Vízszintesen szálak futnak benne, melyek szerepe a feszítés.

Szúnyoghálók képekben


szúnyogháló ablakra  szúnyogháló ajtóra  szúnyogháló keret

szúnyogháló ablakra  szúnyogháló keret  szúnyogháló keretek

szúnyogháló ablakra  szúnyogháló  szúnyogháló keret

szúnyogháló nagy választékban.  szúnyogháló ajtóra  szúnyogháló ablakraszúnyoghálóTovábbi információk

Szúnyogháló keretek
Szúnyogháló keret készítése méretre.

szúnyogháló nagy választékban.  szúnyogháló nagy választékban.  szúnyogháló keret


szúnyogháló nagy választékban.  szúnyogháló nagy választékban.


   A weboldal letölthető .pdf formátumban.