Reluxa kínálatunk igazán meggyőző!

Üdvözöljük árnyékolástechnikai honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:

Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Reluxa

A reluxa elegáns, könnyen kezelhető, kis helyigényű beltéri árnyékoló. A reluxa lamelláinak a dőlésszögét váltva szabályozhatjuk a fény beáramlását, mindemellett megfelelően gátolja a belátást. A lamellák készülhetnek alumíniumból, vagy fából.

Elegáns szobai árnyékoló.  A reluxa könnyen kezelhető  beltéri árnyékoló

Alumínium reluxa

A lamellák 16 és 25mm szélesek lehetnek. Színével és lamellák szélességével egyéniségünknek, vagy igényünknek megfelelően megadhatjuk lakásunk, munkahelyünk hangulatát, tevékenységünkhöz optimalizálhatjuk a helyiségbe jutó fényt. A lamella lehet perforált (lyukacsos), mely teljesen zárt állapotban a bejutó fényt megszűri, ugyanakkor lehetővé teszi a kilátást. A mozgatása zsinórral (fel és lehúzást, és a megállítást egy zsinórrögzítő segíti) és üvegpálcával (forgatásra szolgál) történik, de megoldható a motoros kialakítás is. Ebben az esetben lehetőség van kapcsolós vagy távirányítós kialakításra.

fa reluxa  alumínium reluxa  motoros reluxa

elegáns és praktikus árnyékoló    reluxa választék

Fa reluxa

Egyre kedveltebb a fa reluxa, mely lamellái 25 és 50 mm-esek, egzotikus hangulatot teremthetünk vele otthonunkban, a lakásába hozva a természetes anyag melegségét. Fa reluxa esetén, két oldalon vannak a zsinóros kezelők, a lamella színével, megegyező színben (Lamella színek: fehér, natúr, zöld, arany, cseresznye, mahagóni, sötétbarna).

reluxa  reluxa  reluxa


fa reluxa  műanyag reluxa  reluxa

Isoline reluxák

Insoline eco reluxa.

Insoline reluxa.

Insoline loco reluxa.

Insoline prin reluxa.


További információk

Reluxa szerelése

Reluxa szerelés.

Reluxa szerelés.


A reluxák felhúzása és leeresztése előtt ügyeljünk arra, hogy a lamellák nyitva legyenek. A kívánt magasságban a zsinórzatot függőleges helyzetbe hozva az automata rögzíti. A reluxa mechanikai részegységei karbantartást nem igényelnek, mivel korszerű alumínium és műanyag alkatrészei teljes élettartamára előre zsírozott, illetve színtartó porlakk bevonattal védettek. A meghibásodott alkatrészek a gyártótól beszerezhetők.
A reluxa kizárólag belső téri használatra alkalmas. A lamellák portalanítását célszerű a lakás többi részéhez hasonló gyakorisággal elvégezni száraz, vagy enyhén nedves, puha anyaggal. Ha a reluxa nagyon bepiszkolódna, akkor enyhe háztartási tisztítószerrel lemosható.
A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, ablakkeretre és két ablak közé.

Megrendeléshez szükséges adatok:
- szélességi méret
- magassági méret,
- reluxa fajtája (alumínium, fa)
- lamella mérete
- lamella színe
- kezelő elhelyezkedése, és hossza (motoros mozgatás esetén meg kell adni, hogy kapcsolóval, vagy távirányítóval kívánjuk mozgatni)
- üvegpálca hossza, elhelyezkedése
- szerelése (mennyezeti, oldalfali, vagy keretre kerül)

A reluxa gyártási ideje maximum két hét, garancia: 1 év.


A reluxa remek megoldás lehet bukó – nyíló, ferdesíkú, íves vagy többszögletű ablakok árnyékolására. Az alumínium reluxák alkalmasak különböző formák kialakítására is. Háromszög, trapéz, akár íves ablakokra is egyedileg gyárthatóak.
Bizonyos esetekben azonban csak a lamellák forgatása lehetséges, a fel és lehúzása nem.
Ha meg van a megfelelő karnis, szükség van egy gyönyörű függönyre!

A leggyakoribb legkedveltebb, legdíszesebb árnyékolási forma a függönyözés. Akár alumínium, akár rúd karnist választunk is, lakásunk legfőbb dísze a függöny.
A függönyök közt is megkülönböztetünk, fényáteresztőt, vitrázs függönyöket, sötétítőt, drapériát.
Függönyeink meghatározzák otthonunk hangulatát, miközben elválasztanak minket a külvilágtól. Egy jól megválasztott függönnyel lakásunk új színeket és stílust nyerhet.

Nálunk több ezer függöny közül választhat, érdemes nálunk kezdeni a keresést!

textil  Függöny  bútorszövet
   A weboldal letölthető .pdf formátumban.